Den billigste leveringsmetode vil dog altid være selv at hente ordren
Trine Holbæk Designs

Den billigste leveringsmetode vil dog altid være selv at hente ordren

En lang række e-forretninger frembyder nu til dags diverse leveringsformer. Den mest populære er i dag levering til et afhentningssted, hvor du selv henter dine varer når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er jo ret gnidningsløs, samt ofte også den billigste fragttype.

Du bør også forsøge at få pakken sendt til din bolig eller til dit arbejde. Metoden viser sig desværre en anelse mere pebret, men omvendt ualmindeligt fremkommelig. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog altid være at du selv henter pakken, hvilket dog afhænger af at du bor nær e-shoppens hjemsted.

De fleste internet webshops reklamerer med 1 hverdags levering på mange af deres varer, men glem ikke at det kræver at orden realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få pakken klargjort forinden de logistikansatte får fri.

Flere webshops garanterer levering uden gebyr, men undertiden afkræver det at du handler for et fastsat beløb. Desuden skulle man udse dig den prisbilligste fragtmetode, som typisk – hvad end man bor ved Hørsholm, Varde eller Vojens – er at få bragt din pakke til et afhentningssted.

Besøges af fagmænd der forstår retningslinjerne

Det er jo virkelig overkommeligt for internetbrugere at sammenligne priser fra flere netbutikker hos Hobbyhimlen og med det motiv har de fleste online forhandlere været tvunget til at nedsætte salgsværdien på produkterne – til drenge og piger, samt til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange frembyde levering uden omkostninger.

Det kan imidlertid blive lønnende at undersøge forskellige internet foretagender efter udsalg før du handler, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris.

Man bør bare være årvågen med, at hvis en e-butik frembyder deres varer til en salgspris der er kolossalt tiltalende, så kunne det tit være et karakteristika der viser en bedragerisk online shop. Kortbestillinger er ikke desto mindre dækket ind under en orden, som hjælper køber imod falske internet shops.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at afbetale regningen over en periode.

Tjek hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket

Inden nogen handler hos en e-butik kan man altid skimme webshoppens regler, dog er det tit ikke super spændende.

En nem løsning kan være at se hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, da det ofte er en sikring om at internet forretningen følger gældende dansk lovgivning, samt at hjemmesiden jævnligt føres tilsyn med af fagfolk som har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Det giver dig anledning til at få assistance, ifald du udsættes for udfordringer i processen med din bestilling.

For øvrigt foreslår vi at du er påpasselig med de mest vedkommende betingelser i forbindelse med ordren, eksempelvis den returneringsret internet virksomheden tilbyder. I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man altid gemmer ens ordremail, så man i fremtiden kan dokumentere købet, uafhængig om man er på udkig efter varer til en kvinde eller mand.

Undersøg om e-butikken er e-mærke tilsluttet

Trustpilot frembringer i højeste grad pålidelige muligheder for at efterse en stor gruppe eksisterende konsumenters oplevelser og derved slår vi et slag for, at du iagttager netshoppens anmeldelser før du handler.

Facebook medfører lignende ganske nyttige løsninger til at få kendskab til e-firmaets kundefokus. I øvrigt møder vi en række e-handler som tilbyder folk at offentliggøre en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes kan bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

Informationer omkring tilbud og e-forretninger opretholdes jævnligt, men vi giver ingen garanti imod modifikationer der er blevet implementeret efter at vi sidste gang opdaterede vores data.