Handel via nettet bliver kun mere populært
Trine Holbæk Designs

Handel via nettet bliver kun mere populært

En lang række online forretninger yder til alt held et stort udvalg af leveringsmodeller. En af de mest benyttede er nu om dage levering til et afhentningssted, så du selv kan hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo ualmindeligt bekvem, samt i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste form for fragt.

Du kan på samme måde foretrække at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen bliver en gang i mellem en kende mere pebret, men også i høj grad praktisk. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den løsning står og falder med at du befinder dig nærved e-forhandlerens bopæl.

Masser af internet webshops stiller udsigt til levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, hvilket dog er påkrævet at bestillingen gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produkterne ordnet forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

En række netbutikker yder fragt uden omkostninger, men i reglen er det påkrævet at man aftager for et fastsat beløb. Desuden må du gribe den billigste mulighed for levering, der tit – uafhængig om man er ved København, Skanderborg eller Ribe – vil blive at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

Ekstremt let for os alle at finde information om priser

Det er efterhånden rigtig bekvemt for internetbrugere at sammenligne priser i blandt forskellige online webshops og til gengæld har utallige internet butikker set sig nødsaget til at reducere salgspriserne på produkterne – til drenge og piger, og tillige også til damer og herrer – enormt, og endda nogle gange frembyde fragt uden betaling.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig profitabelt at eftergå enkelte internet handler efter rabat inden du placerer ordren, så man er tryg ved at indhente den bedste pris.

Du bør ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en forretning på nettet reklamerer varer til en udsalgspris der kan virke ubegribelig tiltalende, bør det tit være et bevis på en bedragerisk online butik. Bestillinger med betalingskort er dog inkluderet i en anordning, hvilket begunstiger køberen imod bedrageriske shops på nettet.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du anvende et tilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du vil godtgøre regningen af flere omgange.

Det er smart at du tager et kig på e-firmaets kritik

Inden nogen handler på en internet shop behøver man på en vis måde betragte netshoppens handelsbetingelser, det er dog normalt ikke super interessant.

En nem løsning kunne måske være at efterse om e-handlen er støttet af e-mærket, fordi det generelt er en forsikring om at e-forretningen følger de officielle danske regler, samt at den regelmæssigt revideres af jurister der forstår retningslinjerne. Det er en rigtig god anledning til at få bistand, såfremt du forvoldes dilemmaer i forbindelse med dit køb.

For øvrigt foreslåes det at køberen er på vagt for de vigtigste vedtægter gældende for ordren, som fx hvilken returrettighed online virksomheden anvender. I den relation er det tilmed essesentielt, at man altid bevarer sin ordremail, således man senere kan dokumentere ordren, hvad end du er på indkøb til en pige eller dreng.

Antal dages levering er naturligvis særdeles bestemmende

Trustpilot tilbyder dig nogenlunde hæderlige chancer for at gennemsøge adskillige forhenværende kunders tanker og derfor går vi ind for, at du gransker online butikkens anmeldelser inden du shopper.

Facebook frembyder ligeledes sådan set hensigtsmæssige metoder til at få indblik i internet webshoppens troværdighed. Herinde er der en række online butikker som gør det muligt at levere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde benyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.