Indkøb via nettet er årsag til butiksdød
Trine Holbæk Designs

Indkøb via nettet er årsag til butiksdød

En række online selskaber udlover til alt held et hav af forskellige fragtformer. En yndling er efterhånden levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er jo ekstremt ligetil, og mange gange endda den billigste leveringsmulighed.

Du burde omvendt forsøge at få varerne leveret til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Løsningen viser sig jævnligt en kende mere bekostelig, men til gengæld virkelig bekvem. Den mest prisbevidste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men det forudsætter at du lever tæt på online butikkens hjemsted.

En række internet shops giver muligheden for dag-til-dag levering på en hel del varer, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes forinden et aftalt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forinden de lageransatte har fyraften.

Få leveret hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde

Det er i dag temmelig ukompliceret for os alle at sammenligne priser hos flere online forhandlere og på grund af dette har flertallet af internet forhandlere set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på produkterne – til børn, og endvidere også til damer og herrer – betragteligt, og endda nogle gange frembyde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det alligevel vise sig tiden værd at se nærmere på nogle forretninger på nettet efter udsalg forud for at du shopper, således at du er usvigeligt sikker på at antage den prisbilligste pris.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage nytte af en løsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare beløbet senere.

Trustpilot medfører en del fine muligheder

Forud for at nogen handler i en e-butik kan man i virkeligheden skimme deres vilkår, dog er det uden tvivl et omfattende projekt.

Et andet forslag kan derfor være at efterse hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være et tegn på at netshoppen følger de opstillede regler, samt at webbutikken rutinemæssigt overvåges af jurister som forstår de gældende bestemmelser. Dette er desuden en god mulighed for at blive assisteret, for så vidt du oplever udfordringer som følge af dit indkøb.

Derudover er det prisværdigt at du er vidende om de mest relevante forhold der kan influere på ordren, som for eksempel hvilken bytteret virksomheden tilbyder. I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid bibeholder sin kvittering, således man når som helst vil kunne vidne om handlen, om man skal købe gave til en mand eller kvinde.

Se om internet butikken er medlem af e-mærke ordningen

Trustpilot forærer dig absolut passelige genveje til at undersøge ret mange forhenværende forbrugeres reflektioner og derved foreslåes det, at du efterforsker internet forretningens kritik inden du handler.

Facebook præsterer tillige fuldt ud gode metoder til at få kendskab til online forretningens pålidelighed. Derudover ser vi mange internet virksomheder som tilbyder kunderne at offentliggøre en kritik af ordreforløbet, som tillige kan bruges til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Viden omkring varer og internet selskaber opdateres løbende, men vi tager ikke ansvar for justeringer der er iværksat siden vi sidst opdaterede websitets oplysninger.