Eksport i fremtiden skal ske gennem online salg
Trine Holbæk Designs

Eksport i fremtiden skal ske gennem online salg

En masse e-handler tilbyder nu om stunder et stort udvalg af leveringsmetoder. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din pakke den dag der passer dig. Denne er jo yderst let gængelig, og desuden endda den billigste metode til levering.

Du burde derudover påtænke at vælge at få sendt til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Denne er sædvanligvis en kende mere omkostningsfuld, men omvendt yderst praktisk. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog altid være selv at hente varerne, men den løsning betinges af at du bor med kort afstand til e-shoppens tilholdssted.

En masse e-firmaer i Danmark stiller udsigt til muligheden for dag-til-dag levering på en hel del produkter, som alligevel er underforstået at bestillingen gennemføres forinden et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne ekspederet forud for at personalet har fyraften.

Indtil flere internet handler yder fragtfri levering, men i mange tilfælde er det forudsat at du handler for en konkret sum. Derudover skal du gribe den mest prisbevidste leveringsmodel, som mange gange – uden hensyn til om du er tæt på Herning, Smørumnedre eller Skjern – vil være at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted.

Ret så simpelt for enhver at sammenholde priser

Det er i dag i høj grad ligetil for folk at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på diverse internet webshops og for det har flertallet af online firmaer set sig nødsaget til at mindske priserne på produkterne – til drenge og piger, og yderligere også til mænd og kvinder – markant, og endda nogle gange tilbyde fragt uden beregning.

Dog kan det til hver en tid være udbytterigt at efterprøve nogle enkelte online webshops efter udsalg forud for at du handler, så man er skråsikker på at få den bedste pris.

Du bør ikke desto mindre være så påvagt, at såfremt en online virksomhed markedsfører et produkt til en salgspris som virker overordentlig gunstig, så bør det tit være en indikation på en uoprigtig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt inkluderet i en vedtægt, der redder dig som køber overfor uægte e-forretninger.

Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du overveje en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at klare prisen over tid.

Inden nogen køber på en shop på nettet kunne man egentlig bese e-butikkens handelsbetingelser, det er dog ofte et omfattende projekt.

En nemmere løsning kunne måske være at efterse hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, fordi det burde være en erklæring om at internet virksomheden forstår gældende dansk lovgivning, samt at butikken løbende tilses af fagmænd som har meget erfaring med reglerne. Dette er desuden en god genvej til assistance, når du bliver udsat for besvær i forbindelse med dit køb.

Vi anbefaler at du læser online forhandlerens omtaler

Trustpilot fremskaffer nogenlunde belejlige chancer for at eftergå forskellige nuværende kunders omtaler og herved kan det anbefales, at du bliver klogere på e-firmaets anmeldelser før du handler.

Facebook frembyder derudover de facto stabile chancer for at få indsigt i online webshoppens pålidelighed. Tilmed ser vi en del internet shops hvor folk kan ytre en anmeldelse af deres køb, som også bør tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

Dette website er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har et tæt samarbejde med adskillige online butikker når vi fremviser deres varer, og indtjener betaling når en bruger fra vores side udfører en bestilling.

Orientering om tilbud og e-handler værnes om ofte, men der gives ikke garantier imod korrektioner der kan være lavet siden sidste opdatering af hjemmesidens informationer.