Hvor går udviklingen hen med digital handel?
Trine Holbæk Designs

Hvor går udviklingen hen med digital handel?

En lang række online outlets tildeler i øjeblikket et stort udvalg af leveringsformer. Den mest anvendte er i øjeblikket pakkeshops, fordi du så nemt kan hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er jo ret let, og typisk ydermere den prisbilligste fragttype.

Du burde endvidere planlægge at få ordren bragt hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Løsningen er typisk en anelse mindre prisbillig, men samtidig i høj grad gnidningsløs. Den prisbilligste form for levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men det er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved internet butikkens adresse.

Antal dages levering kan være ultra aktuel hvis du mangler ordren nu og her, og af den grund er det utvivlsomt passende at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for den pågældende vare.

Mange online butikker yder levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer, men som imidlertid stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes forud for et fast tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få varen klargjort inden personalet drager hjemad.

Flere internet butikker byder på levering uden beregning, men i mange tilfælde afkræver det at der erhverves for en fastsat sum. Derudover kan man vælge den mest betalelige løsning til levering, der ofte – hvad end du befinder sig nær Helsingør, Svendborg eller Lystrup – vil være at få leveret din pakke til et afhentningssted.

Mange forskellige leveringstyper

Det har vist sig at være ualmindeligt smart for folk at finde information om priser på forskellige e-shops og så har adskillige internet handler i Danmark været presset til at at stampe udsalgspriserne på en række af deres produkter – til børn og babyer, samt til kvinder og mænd – markant, og endda nogle gange frembyde levering uden beregning.

Derfor kan det trods alt være indbringende at eftergå en række online shops efter rabatkoder forinden du gennemfører dit køb, således at man er velinformeret til at opnå den prisbilligste pris.

Man må trods alt være klar over, at ifald en online forretning afsætter deres produkter til en salgspris som kan ses som enormt attraktiv, bør det mange gange være en indikation på en uægte e-forretning. Bestillinger med kort er imidlertid omfavnet af en ordning, der redder folk overfor svindlende online selskaber.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du tilstræber at afbetale betalingen senere.

Inden folk shopper på en online webshop kan man i princippet tage stilling til e-butikkens forretningsaftale, det er dog ofte et omfattende projekt.

Et andet forslag kan være at kontrollere om internet shoppen er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er et tegn på at e-forretningen understøtter de danske regler, udover at e-shoppen ofte gennemses af eksperter der har ekspertise inden for reglementet på området. Dette er desuden din genvej til assistance, ifald du skulle få vanskeligheder i processen med din bestilling. Klik her og læs mere.

Et fingerpeg om at internet shoppen understøtter de opstillede regler

Trustpilot bringer dig ultra pæne muligheder for at tolke ganske mange nuværende brugeres oplevelser og derfor er det godt, at du gennemgår e-forhandlerens omtaler forud for at du køber.

Facebook giver dig ydermere aldeles ærlige genveje til at få kendskab til online shoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi endda internet butikker som giver folk mulighed for at forfatte en kritik af ordreforløbet, som også kan udnyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Informationer angående tilbud og internet virksomheder opretholdes rutinemæssigt, men man kan ikke stille os ansvarlig for forandringer der kan være realiseret siden seneste opdatering af de anvendte data.